Taxaties

Wilt u graag weten wat uw antieke stukken waard zijn? Dan kunt u deze door ons laten taxeren. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van antieke klokken en meubelen en zijn u graag van dienst.

U heeft daarbij de keuze uit meerdere mogelijkheden:

1) Een mondelinge taxatie. Om u zoveel mogelijk over een klok of meubelstuk te vertellen, zien wij het stuk het liefst in werkelijkheid. Een mondelinge taxatie bij ons in de winkel kost 15 Euro en wij verzoeken u vooraf hiervoor met ons een afspraak te maken.

2) In sommige gevallen is een taxatie op basis van foto’s ook mogelijk. Het is dan van belang dat u ons dan per e-mail duidelijke en gedetailleerde foto’s toestuurt. De kosten hiervan bedragen 30 Euro.

3) Ook kunnen wij bij u thuis de taxatie verrichten. Het uurtarief hiervoor is 90 Euro; onze reistijd wordt hierbij meegerekend. De taxatie van één artikel duurt meestal niet langer dan een half uur en we proberen onze ritten te combineren, om zo te besparen op reistijd.

Bij alle soorten taxaties kunnen wij optioneel een taxatierapport voor u opmaken. De kosten hiervoor berekenen we ook op basis van ons uurtarief; in de meeste gevallen kost dit zo’n half uur per artikel.

Wilt u een afspraak maken voor een taxatie? Bel ons op 0571-273951 of klik hier om ons een bericht te sturen.

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.