Staande Klokken

melenhorst antiek

Als u op zoek bent naar een antieke staande klok, wilt u een gedegen keuze kunnen maken. Allereerst moet de klok natuurlijk authentiek, betrouwbaar en in goede staat zijn. Daarnaast hebben staande klokken tal van andere eigenschappen die uw keuze kunnen bepalen. Houdt u van eikenhout of van mahonie? Welk formaat klok komt goed tot zijn recht in uw huis? Wilt u een klassieke Engelse staande klok, een elegant Frans horloge, of toch een bijzonder Amsterdams staand horloge? Welk type uurwerk zit er in de klok en welke functies kent het? Geen staande klok is hetzelfde; elke klok heeft haar eigen kwaliteiten.

In onze winkel vindt u meer dan 40 staande klokken in alle soorten en prijsklassen. Ze zijn overzichtelijk opgesteld en helder geprijsd. U bent van harte welkom om op uw gemak te komen rondkijken, onder het genot van een kop koffie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Alle klokken zijn vakkundig gerestaureerd en kunnen binnen een week kosteloos bij u bezorgd worden. U krijgt er een certificaat van echtheid bij en drie jaar garantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een goed gevoel deze bijzondere aanschaf doen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare staande klokken. In onze winkel zijn alle klokken geprijsd, hier op de website zijn een aantal prijzen op aanvraag. Aarzelt u niet om de prijs op te vragen of om contact met ons op te nemen voor meer informatie: we helpen u graag. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel, die geopend is van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en daarbuiten op afspraak.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons aanbod, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief