Recensies

Wilt u weten wat voor vlees u in de kuip heeft? Hieronder leest u enkele recensies van klanten die u voorgingen.

“We zijn ontzettend goed geholpen door firma Melenhorst en geen moeite was hun teveel! Van te voren hebben we ons via de webwinkel georiënteerd en onze keuze was eigenlijk al bepaald, ……..totdat we binnenkwamen! Ruim 2 uur zijn we aan het twijfelen geweest en dat was geen enkel probleem ….. Na 2 koppen koffie hebben we uiteindelijk gekozen voor de Comtoise. Een echte aanwinst!!”
Ton & Nellie, 13 februari 2018, Facebook

“Wij zijn recent verhuisd naar een prachtig landelijk domein in de groene gordel rond Brussel en volop bezig met de restauratie van een oude hoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert uit de 18e eeuw.
Natuurlijk horen hier ook enkele antieke schilderijen bij en indien mogelijk met een landelijk thema. Wij hebben heel snel onze gading gevonden op de website van Melenhorst Antiek. Het is reeds leuk om snel een match te vinden, maar wanneer de afhandeling en levering dan ook nog eens vlekkeloos verloopt, geeft dat helemaal een fijn gevoel en zin om ook in de toekomst nog samen te werken.”
Tom, 29 januari 2018, Markplaats

“Ik heb een kapspiegel gekocht bij Melenhorst. Alles, verzending en zorgvuldige verpakking, is goed en adequaat uitgevoerd. En, de contacten met de mensen daar waren behalve nuttig, zeer aangenaam. Aan te bevelen.”
Marijke, 16 januari 2018, Facebook

“De lamp is in goede orde ontvangen en inmiddels opgehangen. Hij is schitterend. Veel dank en een goed weekend.”
James, 13 januari 2018, via e-mail

“Woensdag 19-7 j.l. heb ik de door u gerepareerde antieke klok opgehaald, oud 1891. Ik kan u nu zeggen dat deze klok prima op tijd loopt en het slagwerk is ook goed. Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze klok.”
André, 14 augustus 2017, via e-mail

“Ik heb bij Melenhorst een prachtige antieke boekenkast gekocht in perfecte staat. de boekenkast was in het echt nog mooier dan op de website. hij werd aan huis gebracht en zorgvuldig op de juiste plek gezet. uitstekende service.”
Betty, 25 juni 2017, Facebook

“Heel hartelijk bedankt voor de levering van mijn staande klok. De klok heeft een gedeelde eerste plaats naast een moderne klok, dat is een familiestuk, die werd 25 jaar geleden op Bartelehiem aangeschaft. Nogmaals: ik ben er zeer content mee!”
Meindert, 13 mei 2017, via e-mail

“Al jaren was ik op zoek naar een schoolklok met signatuur ‘Liverpool’. Al verschillende antiekzaken hadden mij beloofd een seintje te geven maar nooit kreeg ik een antwoord. Ik deed dan nogmaals een verzoek bij Melenhorst Antiek in Twello. Het duurde geen jaar voor ik antwoord kreeg dat ze er een gevonden hadden. Top! We waren het snel eens over de prijs en de klok mocht nog een tijdje bij hen blijven tot ik de tijd gevonden had om ze op te halen. Tegen een kleine meerprijs kon ik ze ook laten opsturen maar persoonlijk contact prefereer ik toch wel zeker bij een eerste aankoop. Ik betaalde een voorschot en hield contact met Marlies voor wie het nooit een vraag te veel was. Deze week ging ik de klok ophalen en werd heerlijk ontvangen. Geen stijf gedoe maar zeer persoonlijk en open contact. Marlies is een echte gastvrouw zonder capsones. De klok verkeerde in uitstekende staat en was volledig volgens de gemaakte afspraken. Eenmaal thuis heb ik de klok opgehangen, de slinger geplaatst en voila de klok loopt als gesmeerd. De verkoop met echtheidscertificaat was perfect verlopen met nog een leuke attentie er bovenop. Super vind ik de jarenlange garantie die je krijgt. Ik volg al jaren deze zaak en heb er geen spijt van bij Melenhorst een klok te hebben gekocht. Echt een aanrader. Topzaak vind ik dit met niet alleen klokken maar ook mooie meubelen. Melenhorst Antiek stond al lang in mijn favorieten maar nu staat ze op één. Een tevreden Gentenaar (België).”
Willem, 7 april 2017, Marktplaats

“Hartelijk bedankt voor de kleine Messing balkroonluchter met 5 kaarslampen Rev V27. Precies goed en heel mooi. Ook zeer attent dat jullie peertjes erbij deden. Voordat ik het pakket kreeg zat ik me af te vragen wat voor lampjes erin moesten en dat ik jullie nog even moest kontakteren. Probleem echter opgelost toen ik de doos opende?. De lamp hangt inmiddels. Voor herhaling vatbaar!”
Paula, 6 februari 2017, Facebook

“Wat een mooie winkel! Een zeer ruime sortering mooie klokken, meubels, radio’s, lampen etc….”
Stella, 24 januari 2017, Facebook

“Hele fijne zaak met een mooie collectie. Vroeger bij “senior” wat inkopen gedaan en nu bij de volgende generatie. Allen superaardige en deskundige mensen, goede service.”
Bram, 30 december 2016, Facebook

“Ondanks dat de garantieperiode verlopen was, heeft de Firma Melenhorst ons op een zeer nette ontvangst begroet en de klok in orde gebracht zoals die in vroegere tijden gemaakt was. Wij kunnen iedereen adviseren, wanneer je van plan bent een mooi stuk antiek aan te schaffen, om eerst bij MELENHORST aan te gaan. Wij geven ze hiervoor 8.5 punten.”
Gerald, 12 november 2016, Google+

“Dit is een fijne ouderwetse winkel in een rustige omgeving met veel keuze. De communicatie per e-mail gaat uitstekend. Ook de eigen website is prima in orde.
Wij hebben hier recentelijk een koper gehamerde Amsterdamse school klok aangeschaft. Wij werden hartelijk ontvangen en kregen ruim een uur uitleg over de klok. De eigenaar was merkbaar een echte vakman met veel liefde voor zijn werk. Hij vond het zelfs jammer dat onze mooie klok zijn winkel ging verlaten. Zo’n band heeft hij met de spullen die hij verkoopt.
Hier koop je iets wat nagekeken is en drie jaar garantie heeft. Wij zullen nooit meer verder zoeken en als onze klok een service beurt nodig heeft komen wij hier terug.”
Elisa, 16 september 2016, Marktplaats

Absolute aanrader!!”We waren op zoek naar een antieke klok en kwamen op de mooie website van Melenhorst terecht, goede informatie en foto,s op de website! We zijn ongeveer een week later in de winkel geweest, daar werden we vriendelijk en met veel geduld geholpen, opeens zoveel informatie over de klokken, dat moesten we echt even verwerken!
Inmiddels hangt de Franse schoolklok in de kamer, en het is echt zò huiselijk, de bel op hel halve en hele uur, het is echt fantastisch!”
Bas, 16 september 2016, Facebook

“Elke keer als ik bij Melenhorst ben, geniet ik. Ik hoor de klokken tegen elkaar praten, van de ene klok klinkt een helder geluid, van een ander een bronzen stem. Sander vertelt bij de Comtoises o.a. dat bij enkele na de Franse Revolutie het wapen, de lelies, van het Franse koningshuis er uit gehaald was, want dat kon je je kop kosten. Thuis heb ik in het klein de situatie dat ik mij kan verbeelden dat mijn klokken tegen elkaar praten. Mijn Comtoise klok heeft meestal het laatste woord met zijn dubbele slag.
Helaas houden mijn dochters alleen van klokken die geen geluid maken. Beiden wilden wel een stil klein zilveren klokje, echt een schatje, op den duur erven. Gelukkig had Melenhorst begin van dit jaar nog zo’n klokje. Ik heb deze twee klokjes met de warme hand gegeven, zodat mijn kinderen toch wat meekrijgen van mijn klokken enthousiasme.
(Ik kijk ook vaak even naar de tafels van het mooie Indonesische djati hout, doet mij denken aan mijn verblijf in Indië en Indonesië.) Mijn lantarenklok, in Londen gemaakt door een gevluchte Hugenoot, is op het ogenblik bij Melenhorst voor onderhoud. Dus ik kan weer genieten als ik m ophaal.”
Joke, 8 september 2016, Facebook

“Reeds lang volgen wij jullie via internet, bij de eerste gelegenheid kwamen we ook een bezoekje brengen en werden we hartelijk ontvangen door de ‘oud’ eigenaars die ons bijstonden met raad en daad, het resulteerde in een prachtige aankoop van een regulateur!!”
Lieve, 7 augustus 2016, Facebook

“We zijn inderdaad niet teleurgesteld. De gewichtenregulateur is prachtig en netjes afgeleverd en gehangen. Door een aardige medewerker van jullie. Wij hopen hier nog vele jaren van te genieten en komen in onze vakantie jullie winkel bewonderen.Dank je wel.”
Peter en Marijke, 21 juli 2016, Facebook

“Nogmaals dank voor de prima hulp. De klok doet het uitstekend!”
Bert, 26 maart 2016, Facebook

“Afgelopen vrijdag is onze Comtoise door Sander afgeleverd. Het was een lastige keuze omdat er zo veel mooie klokken bij Sander en Marlies in de mooie winkel hangen. We hebben het advies en service bij Melenhorst als uitstekend ervaren, een absolute aanrader!”
Tom, 22 maart 2016, Facebook

“Recentelijk hebben wij een Comtoise bij Melenhorst gekocht. Een mooie winkel met een uitgebreide collectie aan antieke klokken (en antiek). Sander en Marlies Melenhorst hebben ons prima geadviseerd en service staat hoog in hun vaandel. Een aanrader!”
Pauline, 22 maart 2016, Marktplaats

“Onlangs heb ik een oude Franse klok geërfd. Hij liep niet goed meer en hij was vooral lelijk geworden. Ook klonk de bel erg luid. Via een zoektocht op internet kwam ik op Melenhorst Antiek. Na de website bekeken te hebben ben ik met de klok naar Twello gegaan. Ik ben daar goed ontvangen en heb de werkzaamheden besproken, waarvoor ik vooraf een prijsopgave gekregen heb. De klok is helemaal gerestaureerd loopt beter en is mooier dan ooit het geval is geweest. Ook aan de luide bel is iets gedaan. Ik heb de Sander en Marlies Melenhorst en de vader leren kennen als ontzettend leuke mensen die vooral erg betrokken bij hun vak zijn. Echt vakmensen! Ik ga er van uit dat mijn klok nog lang meegaat, maar de volgende keer zal ik hier zeker naar terugkeren.”
FW, 22 maart 2016, Marktplaats

“Prachtige zaak. Je kijkt je ogen uit, zoveel mooie klokken, kasten en zoveel meer moois. Iedere keer weer een feestje om Melenhorst Antiek te bezoeken.”
Ria, 19 februari 2016, Facebook

“Ich habe bei Herrn Melenhorst im Sommer eine friesische Languhr gekauft. Die Beratung war gut und die Uhr ist einfach fantastisch!!! Beste Grüße aus Köln!”
Stefan, Duitsland, 3 januari 2016, Marktplaats

“Heel hartelijk wil ik u bedanken voor de reparaties van mijn klokken gisteren. U hebt mij heel erg blij gemaakt. Het is zo heerlijk dat de klokken weer werken. Heel bijzonder is bovendien dat u voor uw werk geen geld wilde ontvangen, terwijl het merendeel der mensheid elke, hoe dan ook de voor een ander bestede seconde in geld wenst om te zetten. Wat mijn prièel-pendule betreft, ik zie ernaar uit die ook eens grondig door u te laten opfleuren. Nogmaals mijn dank!”
Josina, 13 november 2015, per e-mail

“Ik heb reeds driemaal een aankoop gedaan in deze zaak en telkens verliep,de samenwerking uitstekend. Een aanrader voor wie op zoek is naar een mooi stuk antiek. Kortom Melenhorst antiek is een top zaak.”
Johan, België, 28 oktober 2015, Facebook

“Goede en vakkundige dienstverlening rondom een defecte comtoise. Het klokje thuis tikt toch nu echt weer anders en ziet er als nooit tevoren uit. Dank jullie wel!”
Job, 28 september 2015, Facebook

“De service die wij hebben ontvangen van Melenhorst antiek was geweldig. De zorg waarmee de klok werd opgezet en het moment dat het uurwerk weer ging lopen, gaf ons het vertrouwen dat Melenhorst antiek zeer professioneel te werk gaat.”
JGB, Engeland, 5 augustus 2015, per e-mail

“Een van de vele snek schoolklokken van 1880 verhuisde vandaag vanuit het ruime assortiment van Melenhorst Antiques naar België. Vriendelijke ontvangst in de zaak, goed advies, grote kennis van zaken. De zaak is groter dan de voorgevel doet vermoeden. Een aanrader voor de antiekliefhebber!”
Hans, België, 14 juli 2015, Facebook

“Geweldige zaak, klant vriendelijk en hele goede services. Problemen worden keurig afgehandeld.”
Tineke, 8 juli 2015, Facebook

 “Een bijzondere winkel om naar binnen te gaan ! Goede service !”
Caroline, 1 juli 2015, Facebook

 “Uitstekende service en klantgerichte benadering. Recent een schoolklok besteld online. Melenhorst reageerde snel per mail en telefoon om al onze vragen te beantwoorden. Verzending was vervolgens erg snel en professioneel. De klok zelf voldeed eveneens volledig aan de verwachtingen.
Aanrader!”
Leon, 18 juni 2015, Marktplaats

 “Pracht zaak en veel groter dan dat je van buitenaf gezien denkt. Loop er gewoon eens binnen . Aanrader :)”
Marion, 8 mei 2015, Facebook

“Fascinating collection. From antique clocks to bureau’s, cupboards, mirrors, paintings, and cabinets of curiosities. A wide and diverse collection, perfect to add some historic character to any home. Well worth a visit. Every piece has a story.”
Simon, 15 maart 2015, Facebook

 “Wij hebben al vele  jaren een mooie Haantjes comtoise klok, na heel wat jaartje goed gelopen te hebben, deed de klok het niet meer. Dan moet je op zoek naar een goede klokkenmaker en die vonden we, het werd Melenhorst Antiek.
De klok is heel goed gerepareerd en wij kregen de klok mooier terug, dan dat we deze erheen hadden gebracht.
Dit is al weer een paar maanden geleden en de klok doet het beter dan ooit. We hebben zelfs nog 2 jaar garantie gekregen op de reparatie. Dit is dan ook super bedrijf, ik kan Melenhorst Antiek aanbevelen aan iedereen en niet alleen voor reparatie klokken, maar voor alles wat met antiek te maken heeft. Super goed bedrijf en vriendelijke eigenaren.”  
Will, 11 oktober 2013, Marktplaats

 “Uitstekende vakman!”
Gerrit, 27 mei 2010, Marktplaats 

“Nadat enkele ‘amateur‘ klokkenmakers met onze klok bezig zijn geweest, dachten wij dat onze klok niet meer gemaakt kon worden. Echter via marktplaats kwamen wij in contact met Melenhorst. We zijn naar Twello gereden waar we in een mooie klokkenwinkel belandde. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over de reparatie van onze klok. We hadden er meteen vertrouwen in dat deze man onze klok aan het lopen zou krijgen. De klok hebben we inmiddels weer thuis en hij loopt als een zonnetje. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.”
S. Wijngeeren, 21 april 2009, Marktplaats