Antiekrestauratie en -reparatie

Melenhorst Antiek repareert en restaureert al meer dan 35 jaar antiek. Elke dag opnieuw werken onze ervaren vakmensen met precisie en zorg aan de stijlvolle restauratie van klokken en meubels, zodat onze klanten weer jarenlang van hun mooie stukken kunnen genieten. Uw antiek is bij Melenhorst Antiek dan ook in vertrouwde handen.

Klokkenreparatie en -restauratie

Is uw klok defect of toe aan een onderhoudsbeurt? Reparatie en restauratie van antieke klokken is hét specialisme van Melenhorst Antiek.

Komt u gerust eens langs met uw klok om deze vrijblijvend door ons te laten bekijken. Onze vakman zal dan direct beoordelen wat er nodig is om uw antieke klok te repareren of restaureren. Soms halen wij het uurwerk ter plekke uit de kast en kunnen wij een defecte klok meteen weer aan het lopen krijgen. Indien een uitgebreidere reparatie of restauratie noodzakelijk blijkt, dan kunnen wij direct een kosteloze en vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en beschikt u over alle informatie om een weloverwogen beslissing te nemen!

U kunt te allen tijde bij ons binnenlopen met uw klok in onze winkel aan de Rijksstraatweg in Twello. Eerst even bellen of mailen mag uiteraard ook!

Klokkenrestauratie
Na

Voor Restauratie

Na Restauratie

Meubelrestauratie

Naast klokken restaureert Melenhorst Antiek ook spiegels en antieke meubelen zoals eettafels, stoelen, bureaus en kasten. Bij de restauratie van een meubel bestrijden we houtworm, repareren gevlochten zittingen (stoelenmatten), repareren afgebroken poten, herstellen beschadigd fineer en hangen deuren recht. Antiekrestauratie is een vak apart. Alle restauratiewerkzaamheden worden daarom door onze eigen vakmensen in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze uitgevoerd. Met respect voor de herkomst en met behoud van het originele karakter van uw antiek. Het resultaat is dat uw antieke meubelstuk er weer tientallen jaren tegen kan.

Antiekrestauratie
na

Voor Restauratie

Na Restauratie


Meubelrestauratie
na

Overige restauratiewerkzaamheden

In principe kunt u met elke restauratievraag terecht bij Melenhorst Antiek. Denk hierbij aan het restaureren van iconen en schilderijen of voor het opnieuw stofferen van uw antieke bankstel. Waar nodig werken hiervoor wij nauw samen met gespecialiseerde ateliers waarvan de medewerkers hoog opgeleid zijn en beschikken over jarenlange ervaring. Kwaliteit gegarandeerd!

Gun uw antiek een tweede leven. Neem voor meer informatie contact met ons op.