Antieke meubelen

Antieke meubelen

Melenhorst Antiek in Twello is een toonaangevende winkel voor betaalbare antieke meubelen van uitstekende kwaliteit. De winkel, die ooit begon met een collectie eenvoudige comtoise klokken, staat tegenwoordig bekend om het brede assortiment antiek. Het middelpunt is nog steeds een uitgebreide verzameling antieke klokken, maar u vindt bij ons ook antieke kroonluchters, spiegels, schilderijen en zilver.

De collectie antieke meubels omvat antieke kasten en talloze andere meubelen zoals Engelse boekenmolens en Amsterdamse school stoelen. Maar ook als u op zoek bent naar een antieke ladekast, tafel, bureau, commode of zelfs een dekenkist dan bent u van harte welkom in onze ruime winkel. Naar welk voorwerp uw belangstelling ook uitgaat, bij Melenhorst doet u een goede aanschaf. Alle antieke meubelen zijn vakkundig gerestaureerd in onze eigen werkplaats zodat u nog jaren zult genieten van uw aanschaf.

Na aanschaf kunt u de meubelen desgewenst bij u thuis laten bezorgen. Dit kan meestal al binnen enkele dagen. Levering in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) is gratis. Voor aflevering in Belgiƫ en Duitsland wordt een bijdrage in de bezorgkosten gerekend. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rijksstraatweg 167 in Twello om de antieke meubelen te komen bekijken. Ook voor antiekrestauratie staan wij u graag te woord.