Antieke kroonluchters

antieke kroonluchters

Een antieke kroonluchter is een schitterende aanvulling op ieder interieur. Het is een eye catcher in uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal, zeker in de donkere wintermaanden. De afgelopen jaren zijn kroonluchters weer helemaal in opkomst en dat is leuk! Het zijn namelijk enorm veelzijdige lampen die goed passen in diverse interieurstijlen; van modern tot klassiek, van landelijk tot luxe.

In onze winkel vindt u een groot assortiment antieke kroonluchters en lampen, maar daarnaast hebben wij ook een collectie hoogwaardige replica’s. Deze worden speciaal voor ons met de hand gemaakt en kunnen in elke gewenste maat en uitvoering geleverd worden. Een mooi en betaalbaar alternatief voor antieke kroonluchters; wij zijn er zelf destijds verliefd op geworden! Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden; bijna alles is mogelijk. Wij leveren ook kroonluchters aan interieurbouwers, hotels, restaurants, stylisten en kantoorinrichters.

U bent van harte welkom om eens in onze winkel te komen kijken naar de antieke kroonluchters, replica’s en lampen. Ook zijn ze natuurlijk online of telefonisch te bestellen. Twijfelt u over de maat of uitvoering? We adviseren u graag.