Antieke klokken

stempel_opalleklokken

Bent u op zoek naar een mooie, bijzondere en betrouwbare antieke klok? In onze centraal gelegen winkel heeft u keuze uit ruim 300 exemplaren. U vindt bij ons antieke klokken in alle soorten en maten en voor elk budget. Ze staan vrijwel allemaal op deze website; klikt u op de gewenste rubriek hieronder om de foto’s en prijzen te zien.

Wat kunt u van ons verwachten? Kwaliteit en originaliteit staan voorop, u moet er van op aan kunnen dat u een klok koopt die piekfijn in orde is. Dat begint voor ons al bij de inkoop: alleen de beste antieke klokken komen door onze selectie. Vervolgens wordt de klok grondig door ons nagekeken en daarna schoongemaakt en gerestaureerd. Dit gebeurt in onze eigen klokkenwerkplaats, waar we al ruim 35 jaar lang met passie en kunde werken. Als extra zekerheid krijgt u bij uw antieke klok een certificaat van echtheid en drie jaar garantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zorgeloos genieten van uw klok.

Voor een bezoek aan Melenhorst Antiek mag u gerust een paar uur uittrekken. Van comtoises tot Friese klokken, van staande klokken tot schoolklokken, van pendules tot reisklokken en van cartelklokken tot lantaarnklokken: u vindt ze bij ons. De winkel is centraal gelegen (een half uur rijden vanaf Amersfoort) en de koffie staat klaar! U bent van harte welkom om gewoon eens langs te komen. Eerst een afspraak maken of wat meer informatie opvragen kan natuurlijk ook. Klikt u dan hier om het contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen. 

Melenhorst Antiek
Rijksstraatweg 167
7391 ML Twello (Gelderland)
Tel: 0571 273951

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur

We also speak English
Wir sprechen auch Deutsch

Om een indruk van onze winkel te krijgen klik op “over ons