Antieke kasten

Antieke kasten

In onze ruime en overzichtelijke winkel vindt u een grote collectie antieke kasten, in alle soorten en maten. Tientallen antieke kabinetten, linnenkasten, boekenkasten, vitrinekasten en buffetkasten staan voor u opgesteld op onze winkelvloer van 600m2. Alle kasten zijn stuk voor stuk met zorg door ons geselecteerd en gerestaureerd. U kunt er dus van op aan dat u ècht iets moois in huis haalt. 

Onze uiteenlopende collectie bestaat uit antieke kasten uit verschillende tijdsperiodes en in diverse stijlen; van 17e-eeuwse poortkast tot 18e-eeuwse pastoorskast en 19e-eeuwse linnenkast. Alle houtsoorten zijn vertegenwoordigd, zoals eikenhout, mahoniehout en notenhout. Genoeg te kiezen dus!

Wilt u eens in alle rust rond komen kijken? Of wilt u juist graag een goed advies, bijvoorbeeld over de beste maat antieke kast voor uw interieur? In beide gevallen bent u aan het juiste adres. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkel te komen, dan is bestellen via deze website ook een mogelijkheid. Niets is ons te gek, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Ook na aanschaf van uw antieke kast ontvangt u de service die u van ons mag verwachten. Elke kast wordt namelijk (binnen Nederland) gratis bij u thuis bezorgd en geplaatst.  Ook voor eventuele nazorg staan wij altijd paraat.

Heeft u belangstelling in een van onze antieke kasten? U bent van harte welkom in onze winkel in Twello, zo’n 30 minuten rijden vanaf Amersfoort. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0571-273951 of via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.