Haagse school buffetkast
Haagse school buffetkastHaagse school buffetkastHaagse school buffetkastHaagse school buffetkastHaagse school buffetkast

Haagse school buffetkast

Gereserveerd

Land van herkomst: Nederland
Mahoniehout
Afm. HxBxD: 152x120x50 cm.
Datering: ca. 1925

Verkocht

Ref.nr: OM02.
Over deze Haagse school buffetkast

Mooi vormgegeven buffetkast uit de Haagse school tijdsperiode.

De Haagse school is een zakelijke, functionele richting in de art deco, welke zich kenmerkt door het gebruik van eenvoudige, strakke contouren en rechte lijnen. De functionaliteit van het meubel ging voor de ontwerpers van de Haagse school boven de vorm. Deze stijl werd in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw als heel modern beschouwd. Deze Haagse school buffetkast is een eerlijk, ambachtelijk werk, prachtig in al haar eenvoud.

Onze belofte

U mag van ons kwaliteit en zekerheid verwachten; daarom is deze Haagse school buffetkast piekfijn in orde en krijgt u er een certificaat van echtheid bij. Tevens bezorgen en installeren wij de kast kosteloos bij u thuis (binnen Nederland).

Interesse?

Via de knop bovenaan kunt u de buffetkast bestellen. Wij nemen dan contact met uw op om een geschikte bezorgdatum met u af te stemmen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, om de kast in werkelijkheid te bekijken. Als u al weet wanneer u wilt komen dan kunt u een afspraak maken. U weet dan zeker dat Sander of Marlies u persoonlijk kan adviseren. Maar ook zonder afspraak kunt u gewoon langskomen. Binnen de openingstijden is er namelijk altijd iemand aanwezig. Bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Klik hier voor ons adres, de openingstijden en om contact met ons op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter