Grandfather clock R. Canley - Chester
Grandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - ChesterGrandfather clock R. Canley - Chester

Grandfather clock R. Canley – Chester

 3.450

Achtdaags uurwerk
Datummechaniek, secondewijzer
Slagwerk op hele uren
Eikenhout
Messing wijzerplaat, verzilverde cijferring
3 jaar garantie
Datering: ca. 1790

Ref.nr: SK02.

Eikenhouten Engelse grandfather clock van klokkenmaker R. Canley uit Chester. In het Nederlands wordt deze klok ook wel een staande klok of staand horloge genoemd. De kast is gemaakt van eikenhout en voorzien van een chique messing wijzerplaat met bronzen hoekstukken en een verzilverde wijzerplaat. De klok slaat ieder uur op een bel. De elegante zwanenhalskap maakt het geheel af. Grappig is ook de plaquette aan de binnenkant van de deur van de klok; de klok is namelijk ooit eens cadeau gedaan.

De klok is natuurlijk te bezichtigen in onze winkel; u bent van harte welkom voor een bezoek. Telefonisch of online bestellen is natuurlijk ook mogelijk; de klok wordt dan gratis bij u thuisbezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter