Jugendstil/ art nouveau kast
Art nouveau kastArt nouveau kastArt nouveau kastArt nouveau kast

Jugendstil/ art nouveau kast

Gereserveerd

Land van herkomst: Nederland
Eikenhout met notenhout
Afm. HxBxD: 155x120x50 cm
Datering: ca. 1900

Verkocht

Ref.nr: K041.
Over art nouveau

Art nouveau, ook wel Jugendstil genoemd, is een internationale kunststroming die tussen 1880 en 1914 de kunst wilde vernieuwen. De benaming staat voor ‘modern, nieuw, jeugdig’. Het is een zeer decoratieve stijl die optimisme en ambacht uitstraalt en zich kenmerkt door gestileerde en organische vormen. Een belangrijk thema in die tijd is de natuur.

Over deze art nouveau kast

Deze bijzondere kast stamt uit de art nouveau stijlperiode en heeft alle kenmerken van dien. Het is een toonbeeld van ambacht en vakmanschap en doet in zijn vormgeving de art nouveau eer aan.

Deze compacte kast heeft vier deuren en een lade, die alle afgesloten kunnen worden. Met zijn bijzonder fraaie houtwerk en opvallende vormgeving is deze kast een echte eye catcher.

Onze belofte

U mag van ons kwaliteit en zekerheid verwachten. Daarom is deze art nouveau kast piekfijn in orde en krijgt u er een certificaat van echtheid bij. Tevens bezorgen en installeren wij de kast kosteloos bij u thuis (binnen Nederland).

Interesse?

Via de knop bovenaan kunt u de kast bestellen. Wij nemen dan contact met uw op om een geschikte bezorgdatum met u af te stemmen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, om de kast in werkelijkheid te bekijken. Als u al weet wanneer u wilt komen dan kunt u een afspraak maken. U weet dan zeker dat Sander u persoonlijk kan adviseren. Maar ook zonder afspraak kunt u gewoon langskomen. Binnen de openingstijden is er namelijk altijd iemand aanwezig. Bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Klik hier voor ons adres, de openingstijden en om contact met ons op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter