Antieke linnenkast
Antieke linnenkastAntieke linnenkastAntieke linnenkastAntieke linnenkastAntieke linnenkastAntieke linnenkast

Antieke linnenkast

Gereserveerd

Land van herkomst: Nederland
Mahoniehout
Afm. HxBxD: 187x120x49 cm.
Datering: ca. 1870

Verkocht

Ref.nr: K038.
Over deze antieke linnenkast

Deze kast dateert van de periode net na het Biedermeier tijdperk. Het verlangen naar huiselijkheid en vriendelijke vormen, dat kenmerkend is voor de Biedermeier, is goed terug te zien in de zachte, afgeronde hoeken van  deze kast.

In deze periode waren ook de neostijlen in opkomst; de geschulpte uitsnijdingen op de deurpanelen en uitgestoken hoekstukken zijn voorbeelden van de neo-rococo.

Onze belofte

U mag van ons kwaliteit en zekerheid verwachten; daarom is deze antieke linnenkast piekfijn in orde en krijgt u er een certificaat van echtheid bij. Tevens bezorgen en installeren wij de kast kosteloos bij u thuis (binnen Nederland).

Interesse?

Via de knop bovenaan kunt u de prijs of meer informatie over deze antieke linnenkast bij ons opvragen. We helpen u graag verder.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, om de kast in werkelijkheid te bekijken. Als u al weet wanneer u wilt komen dan kunt u een afspraak maken; u weet dan zeker dat Sander u persoonlijk kan adviseren. Maar ook zonder afspraak kunt u gewoon langskomen. Binnen de openingstijden is er namelijk altijd iemand aanwezig.

Klik hier voor ons adres, de openingstijden en om eventueel een afspraak te maken.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter