Antieke Hollandse linnenkast
Antieke Hollandse linnenkastAntieke Hollandse linnenkastAntieke Hollandse linnenkastAntieke Hollandse linnenkastAntieke Hollandse linnenkastAntieke Hollandse linnenkast

Antieke Hollandse linnenkast

Gereserveerd

Land van herkomst: Nederland
Mahoniehout
Afm. H×B×D = 215 x 143/ 158 x 53 cm
Datering: ca. 1880

Verkocht

Ref.nr: K039.
Over deze Hollandse linnenkast

Een mooie en praktische linnenkast, ook wel meidenkast genoemd.

Deze kast dateert van de periode net na het Biedermeier tijdperk. Het verlangen naar huiselijkheid en vriendelijke vormen, dat kenmerkend is voor de Biedermeier, is goed terug te zien in de zachte, afgeronde hoeken van deze kast.

In deze periode waren ook de neostijlen in opkomst; de geschulpte uitsnijdingen op de deurpanelen en uitgestoken hoekstukken zijn voorbeelden van de neo-rococo.

 

Onze belofte

U mag van ons kwaliteit en zekerheid verwachten. Daarom is deze Hollandse linnenkastkast piekfijn in orde en krijgt u er een certificaat van echtheid bij. Tevens bezorgen en installeren wij de kast kosteloos bij u thuis (binnen Nederland).

Interesse?

Via de knop bovenaan kunt u de kast bestellen. Wij nemen dan contact met uw op om een geschikte bezorgdatum met u af te stemmen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, om de kast in werkelijkheid te bekijken. Als u al weet wanneer u wilt komen dan kunt u een afspraak maken. U weet dan zeker dat Sander u persoonlijk kan adviseren. Maar ook zonder afspraak kunt u gewoon langskomen. Binnen de openingstijden is er namelijk altijd iemand aanwezig. Bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Klik hier voor ons adres, de openingstijden en om contact met ons op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter